Om oss

Padel Specialist är garanti för unik padelutrustning av hög kvalitet...

Padel Specialist är en nyare svensk onlineåterförsäljare av padelutrustning för alla nivåer. Webbutiken ägs och drivs av Peter Gøggaard-Clausen (vänster) och Niklas Bruun (till höger), som båda har ett stort intresse och passion för padel.

 Peter og Niklas fra Padel Specialist

Baserat på vårt gemensamma intresse och passion har vi etablerat www.padelspecialist.se där du kan köpa allt i utrustning för padel.

TEAM PADEL SPECIALIST

Peter

Niklas

 

Vi kommer att ge dig branschens bästa råd

Hos Padel Specialist kommer vi inte bara att erbjuda ett brett utbud av padelutrustning från de ledande varumärkena. Vi kommer även att ge dig branschens bästa råd.

Genom att tillhandahålla service i världsklass tror och hoppas vi att vi kan hjälpa ännu fler svenskar att komma i gång med padel. Av samma anledning har vi satt ihop ett sortiment där alla kan möta sina behov oavsett nivå, spelstil och preferenser.

Därför är vi säkra på att du också kan uppfylla dina önskemål. Om vi behöver vägleda eller på annat sätt hjälpa dig, så är du välkommen att skriva eller ringa till oss. 

Först med de senaste trenderna

Padel är en sport i snabb utveckling. Fler och fler människor finner intresse för sporten, medan kraven på padelrackets och resten av utrustningen förändras. På Padel Specialist vet vi alltid vad som händer inom sporten.

Vi har ett nära samarbete med några av de största tillverkarna av padelutrustning och kommer därför även att kunna erbjuda de senaste stilarna inom padelrackets, padelväskor, padelbollar osv.

Företagsinformation:

Juridiskt namn: Padelspecialist ApS

CVR: 41821043

Adress: Strandvejen 9, 1. 9000 Aalborg